Модні принти весна-літо 2020

Автор
1200
Модні принти весна-літо 2020

Навесні і влітку хочеться багато яскравих деталей і неймовірно красивої барвистою палітри.

Модельєри вже підготували для модниць нові варіанти гардероба з різними принтами на сезон весна-літо 2020.

Завдяки великій різноманітності принтів можна експериментувати з образами і створювати цибулю на кожен день.

У матеріалі розповімо, які саме принти будуть особливо актуальні в цьому сезоні.

Квітковий принт

Стильні рішення в гардеробі з квітковим принтом як ніколи різноманітні. У них може бути присутнім скромні квіточки або шикарні барвисті принти з величезними малюнками.

Флористична тема заполонила всі колекції відомих модельєрів, квіти всюди: в спідницях, брюках, кардиганах, сукнях і пальто. Таке забарвлення зробить будь-яку даму ніжною і романтичною.

Тваринний принт

Анималистический принт вже давно знаходиться в топі найпопулярніших. Дами по-особливому ставляться до цього виду принта, так як знають, що річ може підкреслити достоїнства і зробити образ справжньої кокетки. Леопард, тигр або зебра будуть особливо актуальні цієї весни і влітку 2020 року. Крім звичних природних кольорів дизайнери додали фарб в тваринний принт, виділяючи звичні малюнки в жовті, червоні або сині відтінки.

Cтильний горошок

Романтичний, милий горошок поступово повертається в моду і стає все більше популярним у модельєрів і самих модниць. Горошок може бути будь-якого розміру і кольору. Присутній принт на сукнях максі з легкої тканини, ділових блузах і спідницях будь-якого фасону. Така модель завжди зможе поліпшити образ.

Клітинка і смужка

У будь-якому сезоні є місце клітці і смужці. У весняно-літній сезон 2020 цей принт також буде присутній у багатьох предметах гардероба, починаючи з верхнього одягу, закінчуючи красивими міні спідницями. Найбільше на модних показах виставляють варіант чорно-білої клітки в різних модних формах. Інші кольори також будуть гармонійно виглядати на багатьох весняних і літніх речах.


Оптичні малюнки

Хочете поринути в світ ілюзій, тоді точно необхідно купити речі з оптичним принтом. Малюнки заворожують, інтригують і дають волю фантазії. Такий принт буде дуже елегантно виглядати на легких сукнях з різними додатковими вставками, у вигляді воланів і додаткових шарів в одязі. У малюнках переважають зигзаги, лінії, хвилі, геометрія і багато іншого. Звичайно, такі речі потрібно вміти носити інакше можна значно збільшити обсяги фігури.

Tie Dye

Хіт літнього сезону - речі, які в буквальному сенсі зав'язали і розфарбували. Мода на такий принт переважала в 70-х роках у прихильників хіпі, і вона знову повернулася до нас в цьому році. Раніше використовувалися тільки яскраві фарби, тепер модельєри пропонують варіант принта в пастельних і приглушених тонах, тим самим роблячи речі більш актуальними для повсякденного використання.

У Кам'янці коронавірусом заразилися п'ятеро медиків

Сезон весна-літо 2020 принесе нам безліч яскравих фарб і неймовірних принтів. Завдяки великій різноманітності малюнків і зображень можна буде виглядати не тільки стильно, але і комфортно. Вже пора задуматися про зміну сірих і теплих речей і купувати нові, стильні сукні та блузи в модних принтах.