Які помилки у макіяжі псують зовнішність

Автор
Які помилки у макіяжі псують зовнішність

Як освіжити шкіру за допомогою макіяжу.

Макіяж — це ціле мистецтво. Тому наносити мейк-ап необхідно грамотно. Якщо зробити деякі помилки, то макіяж не прикрасить обличчя жінки, а навпаки, зіпсує зовнішність. Головне, що слід пам'ятати і чого дотримуватись, так це уникати помилок, які покажуть всі недоліки шкіри. Завдання макіяжу — приховати недоліки і підкреслити достоїнства. Ось помилки, які просто неприпустимі.

Надмірне використання тонального крему

Тональний крем допомагає приховати нерівності шкіри лише у тому разі, якщо він нанесений тонким шаром і ретельно розтушований. Якщо нанести крем занадто товстим шаром, то на обличчі буде справжня маска. Це створить відчуття неприродності.

Сяючий праймер для жирної шкіри і матуючий для сухої

Жирна шкіра відрізняється наявністю блиску, який з'являється через деякий час після нанесення макіяжу. Якщо додати до цього праймер з сяючим фінішем, то шкіра почне блищати ще більше.

Навпаки, для сухої шкіри не рекомендується використовувати матуючу основа. Вона тільки підкреслить сухість і лущення шкіри.

Велика кількість пудри

Все відбувається практично так само, як і з тональним кремом. Забагато пудри — це ефект маски. До того ж, шкіра відразу ж виглядає сухою. Стають помітні навіть найдрібніші зморшки. Тому з пудрою треба поводитися дуже обережно і акуратно, особливо це відноситься до жінок у віці 35+.

Контуринг

Останнім часом все більшою популярністю користується контуринг. Він допомагає створити враження запалих щік, а також правильних обрисів обличчя. Однак не всі жінки знають, що цей засіб ідеально підходить тільки для фотокамери. У реальному житті часто на шкірі залишаються так звані "смужки бурундука".

Кім Кардашян опублікувала відео свого повсякденного макіяжу (Відео)

Занадто темний тон крему

Щоб надати обличчю відтінок засмаги, деякі дівчата застосовують тональні крем більш темного відтінку, ніж слід. В результаті — жінка виглядає старше своїх років. Все тому, що темний тон надає шкірі втомлений вигляд, показує всі недосконалості. Також відразу ж видно контраст шкіри обличчя в порівнянні з шиєю. Шкіра на шиї стає ще світлішою, ніж є насправді. Відразу видно в'ялість і складки.

Треба прагнути до природності в макіяжі. Тоді шкіра виглядатиме свіжою, жінка візуально буде здаватися молодшою.