Дружина Вуді Аллена вперше висловилася з приводу секс-скандалу

Читать на русском
Автор
Дружина Вуді Аллена вперше висловилася з приводу секс-скандалу Новина оновлена 27 липня 2023, 13:03

47-річна Сун-І Превін донедавна не коментувала скандальну ситуацію, залученою до якої виявився її 82-річний чоловік Вуді Аллен.

Дружина культового кінорежисера Вуді Аллена Сун-І Превен уперше висловилася щодо гучного секс-скандалу, в якому звинуватили її чоловіка.

Згадаймо, дочка Вуді Аллена – Ділан Ферроу – стверджує, що у 1992 році (коли їй було 8 років) вона стала жертвою сексуального насильства від режисера. Сам Аллен цю інформацію неодноразово відкидав. Варто згадати, що ще 1993 року суд визнав режисера невинним.

Крім того, прийомний син Вуді Аллена Мозес Ферроу заступився за свого батька та опублікував відкритий лист, у якому звинуватив матір Мію Ферроу у жорстокому емоційному та фізичному поводженні з дітьми.

Зараз Аллен одружений із 47-річною Сун-І Превен. Що цікаво, Сун-І – це дочка колишньої дружини режисера Мії Ферроу (мати Ділан, яка звинуватила Аллена у сексуальному насильстві) та музиканта Андре Превіна.

"У мене ніколи не було необхідності розповідати про свою сім’ю в стилі: як все було погано. Але те, що відбувається зараз з Вуді – сумно та несправедливо. Мія скористалася рухом #MeToo і під загальний ажіотаж виставила Ділан як жертву, яку проігнорували. І в результаті кілька нових поколінь, які не чули про той скандал, прочитали про нього, хоча їм цього не потрібно було знати", – заявила Сун-І Превен.

Зазначимо, Вуді Аллен спростовує всі чутки про те, що Сун-І – дочка режисера. "Люди думають, що я був її батьком, оскільки був одружений на Мії Ферроу. Що я зґвалтував її, а потім одружився зі своєю зламаною дочкою, яка потребує захисту", – розповідає Аллен.