Вагітна Мілла Йовович показала животик

Автор
Вагітна Мілла Йовович показала животик

Зірка чекає народження третьої дитини - це буде дівчинка!

У середу, 7 серпня, голлівудська актриса українського походження Міла Йовович, яка два роки тому була змушена зробити екстрений аборт на 4,5 місяці вагітності, зізналася про майбутнє поповнення. 

Про це 43-річна Йовович повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши Селфі в дзеркалі. На фото зірка продемонструвала великий округлий живіт і розповіла, що завагітніла 13 тижнів тому, проте сильно переживала, щоб не втратити дитину. 

Знову "залетіла". Після того, як 13 тижнів тому я дізналася, що вагітна, у мене виникли змішані почуття - від повного радості до жаху. Через мій вік і втрату останньої вагітності я не хотіла занадто прив'язуватися до цього потенційному дитині Це було не дуже весело, і останні кілька місяців ми жили як на голках, чекаючи результатів тестів і проводячи велику частину часу в кабінетах лікарів. Слава Богу, все добре і ми дізналися, що нас благословили дівчинкою! У будь-якому випадку, бажаю мені і моїй дитині удачі! Я посилаю вам багато любові і буду тримати вас в курсі моїх успіхів! - пояснила актриса українського походження в підпису. 

Відомо, что Міла Йовович віховує двох доньок - 11-річну Євер Габо і 4-річну Дашіел - від Чоловіка, режисера Пола Андерсона