Під час виступу Віри Брежнєвої сталася надзвичайна подія

Автор
Під час виступу Віри Брежнєвої сталася надзвичайна подія

Крім творчої музично діяльності артистка також займається благодійністю, допомагаючи збирати гроші на лікування онкохворих діток і ВІЛ-позитивних людей.

Українська співачка Віра Брежнєва опублікувала в своєму Instagram нове відео з виступу на фестивалі "Жара" в Баку.

Сама Віра є меценатом і багато інвестує в благодійну діяльність.

При всьому цьому, Брежнєва встигає випускати нову музику і відеокліпи, а також записувати спільний з іншими артистами матеріал.

В цьому році як і багато інших українських і російських зірок Віра Брежнєва вирушила на фестиваль "Жара", який проходив в кінці липня в столиці Азербайджану Баку.

Настя Каменських поділилася новим знімком з Потапом

Вчора, 11 серпня, Віра Брежнєва розповіла про те, що під час її виступу стався збій в роботі піротехніки і через це її номер супроводжувався несподіваними "спецефектами".

"Интересный случай. Во время этого выступления на @zharafest случился сбой пиротехнической системы, я об этом не знала, просто обратила внимание на странный столб холодного дыма, но решила, что такая задумка и продолжала петь. Как рассказали очевидцы, за кулисами в этот момент было «весело», потому что остановить этот дым не мог никто, но номер решили не прерывать и правильно сделали! Как вы видите, жарко было у нас, даже под холодным дымом. Энергетика зашкаливала", - написала під відео Вірячи Брежнєва.