Під час виступу Віри Брежнєвої сталася надзвичайна подія

Автор

Крім творчої музично діяльності артистка також займається благодійністю, допомагаючи збирати гроші на лікування онкохворих діток і ВІЛ-позитивних людей.

Українська співачка Віра Брежнєва опублікувала в своєму Instagram нове відео з виступу на фестивалі "Жара" в Баку.

Сама Віра є меценатом і багато інвестує в благодійну діяльність.

При всьому цьому, Брежнєва встигає випускати нову музику і відеокліпи, а також записувати спільний з іншими артистами матеріал.

В цьому році як і багато інших українських і російських зірок Віра Брежнєва вирушила на фестиваль "Жара", який проходив в кінці липня в столиці Азербайджану Баку.

Настя Каменських поділилася новим знімком з Потапом

Вчора, 11 серпня, Віра Брежнєва розповіла про те, що під час її виступу стався збій в роботі піротехніки і через це її номер супроводжувався несподіваними "спецефектами".

"Интересный случай. Во время этого выступления на @zharafest случился сбой пиротехнической системы, я об этом не знала, просто обратила внимание на странный столб холодного дыма, но решила, что такая задумка и продолжала петь. Как рассказали очевидцы, за кулисами в этот момент было «весело», потому что остановить этот дым не мог никто, но номер решили не прерывать и правильно сделали! Как вы видите, жарко было у нас, даже под холодным дымом. Энергетика зашкаливала", - написала під відео Вірячи Брежнєва.