Кейт Міддлтон з чоловіком відклали поїздку до Шотландії

Автор
Кейт Міддлтон з чоловіком відклали поїздку до Шотландії

Кейт Міддлтон і принц Вільям перенесли свою відпустку в Шотландії, де відпочиває королева, щоб не перетинатися там з Меган Маркл і принцом Гаррі.

Мережа знову підривають чутки про ворожнечу між найпопулярнішими сім'ями королівської сім'ї, в центрі яких в черговий раз з'явилися дві невістки Єлизавети II. 

В кінці літа Єлизавета II традиційно вирушила в шотландський замок Балморал, де відпочиває від офіційних виходів і камер папараці. Раніше представники Її Величності повідомляли, що вона вперше запросить в гості подружжя герцогів Сассекському, а пізніше - Кембриджських. Однак, як повідомляє видання The Sun, дати відпусток Меган і Кейт в Шотландії повинні були перетнутися, поки дружина принца Вільяма не змінила дату подорожі.

Журналист Роберт Джобсон написал статью, в которой анализирует события, которые происходили в королевской семье в последнее время. Согласно его исследованиям, Кейт Миддлтон отложила каникулы в Шотландии из-за пребывания Меган Маркл в том же замке. Причиной этому могли стать некорректные высказывания герцогов Сассекских относительно рождения наследников. 

Стоит напомнить, в своем интервью с этологом и антропологом Джейн Гудолл принц Гарри заявил, что у них с Меган Маркл будет не больше, чем двое детей Максимум двое детей! – принц Гарри объяснил, почему не повторит историю своего брата . Причиной такого решения стало перенаселение планеты. 

Однак, як відомо, у герцогів Кембриджських вже підростає троє спадкоємців, а іноземні ЗМІ не припиняють спекулювати щодо швидкого заяви Кейт Міддлтон про четверту вагітності. Також 37-річну дружину принца Вільяма могло образити те, що Меган Маркл не запросили її, як одну з особливих гостей, для обкладинки вересневого номера Vogue. 

Більш того, дружина принца Гаррі заявила, що не з'явилася на обкладинці сама, бо не хотіла здаватися публіці "хвалькуватої", не подумавши про те, що в 2016 році Кейт Міддлтон з'явилася на лицьовій сторінці випуску з нагоди 100-річчя журналу. Так, Роберт Джобсон заявив, що, на його думку, в сукупності всі ці факти могли образити герцогів Кембриджських, через що вони відклали поїздку до Шотландії.