Віра Брежнєва знову опинилася в незручному становищі

Автор
Віра Брежнєва знову опинилася в незручному становищі

Вчора, 15 серпня, Віра Брежнєва знову зробила публікацію, в якій розповіла про еко-френдлі бренд.

Українська співачка Віра Брєжнєва поділилася в своєму Instagram новим знімком. 

Українська співачка Віра Брежнєва зараз живе і будує кар'єру в Росії. Крім творчої музично діяльності артистка також займається благодійністю, допомагаючи збирати гроші на лікування онкохворих діток і ВІЛ-позитивних людей. 

Сама Віра є меценатом і багато інвестує в благодійну діяльність. При всьому при цьому, Брежнєва встигає випускати нову музику і відеокліпи, а також записувати спільний з іншими артистами матеріал.

А ще недавно Віра Брежнєва стала все частіше промотувати бренди, які займаються тим, що допомагають екології, або переробляючи сміття, або виробляючи продукцію, яка змогла б замінити пластик.  

Фірма займається проізовдством купальників з переробленого океанського сміття. Таким чином, очищає води від забруднень, щоб перетворити його в корисну річ, яка все одно потім повернеться в океан. 

"Бренд, який створила одна тендітна дівчина - @ frencia.ru виробляє купальники з океанського пластика. Економлячи природні ресурси, вони очищають нашу планету і рятують ссавців. У проекту циклічне виробництво: свої речі вони забирають на повторну переробку", - написала під фото співачка .