Співачка Sia всиновила 16-річного сироту, який став героєм фільму

Автор
Співачка Sia всиновила 16-річного сироту, який став героєм фільму

Ще минулого року 44-річна джазова виконавиця родом з Австралії оголосила, що має бажання взяти під опіку 16-річного темношкірого сироту Дасані.

Хлопчик став героєм документальної стрічки "Foster", яка присвячена проблемі дітей, що живуть у названих сім'ях. Тоді виконавиця не залишилася байдужою до його історії, тому припускають, що юнак став членом родини Sia.

Співачка Sia дала відверте інтерв'ю для видання GQ, у якому відверто розповіла про своє особисте життя. Виявляється, минулоріч зірка всиновила сина й з головою поринула у материнство, не залишаючи місця для серйозних стосунків після болісних розставань. 

Припускають, що всиновленим нащадком виконавиці міг стати 16-річний темношкірий Десані. Підліток став одним з персонажів стрічки "Foster", яка оприлюднює проблеми дітей, що живуть в сиротинцях чи прийомних родинах.

У фільмі розповідають про американську систему опіки ті, хто знає про неї особисто. Так, історія хлопчика не залишила байдужою зірку, яка навесні минулого року на особистій сторінці в твіттері оголосила про намір всиновити юнака.

Коли Десані було 4 роки, на його очах батько вбив матір. Тоді він опинився під опікою родичів, у домі яких страждав від фізичного насилля. Згодом він опинився у будинку для неповнолітніх сиріт.

У розмові з журналістами співачка не стала називати вік та ім'я хлопчика, проте, судячи з усього, материнство дарує їй неповторні емоції.

Японський мільярдер у пошуках спутниці для польоту на Місяць

Sia також промовилася про почуття. Всупереч упередженням залишатися самотньою до кінця життя, з колегою ді-джеєм Diplo їх пов'язують не лише професійні стосунки.