Торнадо - новий пристрасний кліп Alyosha та Vlad Darwin (Відео)

Автор
Торнадо - новий пристрасний кліп Alyosha та Vlad Darwin (Відео)

Популярні українські вокалісти Alyosha та Vlad Darwin презентували дуетний трек "Торнадо".

Ролик знімали у пустелі Об’єднаних Арабських Еміратів, тому кадри по-справжньому були спекотними. Alyosha та Vlad Darwin хотіли показати "торнадо" почуттів, які вирують між двома людьми. 

"Знімання відбувалися і з землі, і з повітря. Ми хотіли передати масштаб почуттів, які живуть в серцях закоханих, тому обрали саме пустелю – величезний відкритий простір. "Торнадо" – це палкі почуття, цікаві образи, захоплюючі краєвиди. Alyosha з ніжної й тендітної музи кліпу "Пірнай" перетвориться на шаманку. Вона чаклує, і ви в цьому переконаєтеся. Мені дійсно подобається перевтілення Alyosha в цьому відео", – розповів Vlad Darwin.

 За задумом режисерки Інни Грабар, двоє людей намагаються знайти один одного в пустелі. Для цього закохані використовують виключно свої почуття. Дорогою Alyosha та Vlad Darwin позбуваються усього, що заважає їм відчувати гармонію, зокрема, одягу, тому глядачі зможуть побачити сексуальний образ артистки. Окрім цього, у кліпі знялись закохані пари, які показали справжню пристрасть.

Скандал в украинском баскетболе: операторы во время матча оскорбляли спортсменок

"Коли закохуєшся, в душі виникають вітри сумніву і сподівань. Лише потім настане спокій і народиться нове сонце. А створення цього Всесвіту починається зі справжнього торнадо. До того як стихнути, воно або дасть народження новому, або зруйнує наявне. Тож нехай всі ваші торнадо проходять за вікном, коли ви у спокої та безпеці, а між вами лише кохання", – додала Alyosha.