Вся справа в грошах: колишній чоловік Памели Андерсон назвав справжні причини розлучення

Автор
Вся справа в грошах: колишній чоловік Памели Андерсон назвав справжні причини розлучення

Колишній чоловік Памели Андерсон розкрив правду про їхній 12-денний шлюб: вся справа в грошах.

Голлівудський продюсер Джон Пітерс заявив, що його шлюб з Памелою Андерсон розвалився одразу після того, як він розплатився з величезними боргами актриси. Себе 74-річний Пітерс назвав "старим дурнем", пише видання Page Six.

Продюсер заперечує, що просив 52-річну зірку вийти за нього заміж. За його словами, пропозицію зробила сама Андерсон.

"Коли вона написала мені по електронній пошті про те, що хоче вийти заміж, це була свого роду мрія, хоча я був заручений з іншою жінкою, - написав Пітерс. - Я кинув все заради Пем. У неї були рахунки на $ 200 тисяч і ніяких можливостей заплатити, тому заплатив я. І це - подяка, яку я отримую. Немає дурнішого старого дурня".

Нагадаємо, що пара зіграла секретне весілля 20 січня, і вже 1 лютого Памела Андерсон пішла від чоловіка. Джерело повідомило, що актриса прийняла поспішне рішення, оскільки її серце було "занадто відкритим" після "духовного очищення" в Індії.

Пітерс показав копію листа до Памели, де повідомляє, що "весь цей шлюб з адвокатами, боргами і Jazmin" його налякав: "Це змусило мене зрозуміти, що в 74 роки мені потрібне просте спокійне життя, а не інтернаціональна любов".

Jazmin - новий секс-позитивний проект Андерсон, і Пітерс стверджує, що він межує з порнографією.

"Оскільки я працював все своє життя, намагаючись зробити щось для себе, це дуже мене стурбувало. Я думав, що разом будувати імперію було б весело, але я помилявся, - написав продюсер. - Я простий хлопець, який любить своїх дітей. Я не хочу літати туди-сюди в Канаду. Я не люблю подорожувати. Я все ще хочу, щоб ти була в моєму фільмі. Це буде для тебе чудовим проривом. Я можу любити тебе, дати тобі нову кар'єру. Нам потрібна пара тижнів, щоб охолонути, тоді ми зможемо поговорити. Я люблю тебе".

Що стосується джерела, який стверджував, що Андерсон вважає Петерса "занадто контролюючим", продюсер сказав: "Якщо під контролем вона має на увазі те, що я сплатив її рахунки, оскільки вона була розорена. Я також повністю оновив її гардероб".

Рецепт дня: Зимовий напій ЕГГ-НОГ з ароматом ванілі (Фото)

Представник Памели Андерсон назвав претензії Пітерса "повністю сфабрикованими і сміхотворними". "Не дивлячись на спроби пана Пітерса отримати відповідь від пані Андерсон, вона не має ніяких коментарів і бажає йому всього найкращого", - заявив він.