Олександр Пономарьов зняв кліп зі звабливою моделлю (Відео)

Автор
535
Олександр Пономарьов зняв кліп зі звабливою моделлю (Відео)

Український співак Олександр Пономарьов перед Днем святого Валентина вирішив зробити сюрприз для прихильників.

Як відомо, багато артистів очікують Дня закоханих, щоб не тільки привітати прихильників, але й презентувати нові роботи. Ліричні треки один за одним з'явились на ютуб-каналах зірок. Такій тенденції слідував і Олександр Пономарьов. За день до найромантичнішого свята він презентував кліп до авторської пісні "Щастя неземне".

До ліричної композиції Олександр Пономарьов вирішив не придумувати складних сюжетів, надавши перевагу класичному ролику, відзнятому на екзотичному пляжі. Окрім самого артиста, у відео з'явилась чарівна брюнетка, яка залюбки приміряла світлий купальник та досить звабливо позувала перед камерою. Вона зіграла кохану Олександра Пономарьова, якій він завдяки романтичній пісні зізнавався у почуттях.

Я не можу всіх забрати на море, тому вирішив притягнути море до вас, щоб додати більше яскравих фарб з цього неймовірного куточка Землі в наше лютневе завіконня! Гарного настрою всім закоханим тепер і в майбутньому! – прокоментував кліп Олександр Пономарьов.

Кеті Перрі поділилася ексклюзивними кадрами з заручин

А в мережі припустили, що новий роман надихнув 46-річного артиста на створення романтичної пісні. Ім'я своєї обраниці Олександр Пономарьов ретельно приховує, що викликає ще більшу цікавість у громадськості. Чутки про стосунки співака прокоментувала його колишня дружина Вікторія Мартинюк. Вона заявила, що Олександр Пономарьов має цивільну дружину, з якою вона та її син налагодили дружні стосунки.