Катя Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували день народження сина

Автор
734
Катя Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували день народження сина

Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як відсвяткували день народження сина.

Синові Каті Осадчої та Юрія Горбунова виповнилося три роки. Зіркові батьки влаштували Івану веселе свято, організувавши вечірку в дитячому саду.

Знімками зі святкування знаменита пара поділилася з шанувальниками в Instagram. Іменинника та його друзів розважали аніматори в костюмах свинок Пеппи та Джорджа.

Катя та Юрій також залишили синові зворушливі привітання. "Спасибі Івасик, що вибрав нас своїми батьками. Наша гордість і наш герой! Три роки пролетіли, як мить", - написала Катя Осадча.

"Кажуть що чужі діти ростуть швидко! А свої - ще швидше! Нам вже цілих 3 рочки! Рости синок здоровим і щасливим! Ми з мамою тебе дуже любимо!", - написав Горбунов.

До привітань також приєдналися прихильники пари і колеги по шоу-бізнесу, а саме - телеведучі Леся Нікітюк та Лілія Ребрик, співачки Санта Дімопулос, Гайтана та Світлана Тарабарова, балерина Катерина Кухар та багато інших.

Українська комедія "Побачення у Вегасі" з Поляковою та Остапчуком

Нагадаємо, малюк з'явився на світ 18 лютого 2017 року. Для Осадчої Іван став другою дитиною, а для Горбунова - первістком. У телеведучої є старший син Ілля від бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука.