Юну зірку "Дивних див" розкритикували за її "дорослий" стиль

Автор
766
Юну зірку "Дивних див" розкритикували за її "дорослий" стиль

16-річна зірка "Дивних див" поскаржилася на образи в мережі - її лають за дорослий стиль.

У день свого народження актриса розповіла, якого болю їй завдають образливі заголовки і коментарі.

Міллі Боббі Браун, що грає Оді в серіалі Netflix "Дивні дива", виповнилося 16 років. Але замість милих фото і урочистих промов дівчина опублікувала в Instagram серйозний пост про те, як вплинула на неї критика в ЗМІ та соціальних мережах. 

Своє послання Міллі доповнила відео, в якому показані заголовки і коментарі: "Зірка "Дивних див" пішла з Twitter через буллінг", "Міллі Боббі Браун розкритикували за дорослий стиль", "Коли Міллі Боббі Браун так змінилася? Менопауза?" "Міллі Боббі Браун зізналася, що налякана і безсила проти цькування в мережі". Також ролик показує кадри з дитинства зірки і її виходи на червону доріжку.

"Наш світ потребує доброти і підтримки, щоб ми, діти, росли і процвітали. Останні кілька років були нелегкими, я це визнаю. Бувають моменти, коли я впадаю в розпач через необережні, недоречні коментарі, сексуалізацію і непотрібні образи, які врешті-решт завдали мені болю і змусили почуватися незахищеною. Але мене не перемогти, - написала Браун. - Я буду продовжувати робити те, що люблю, і відправляю це послання, щоб зміни настали. Давайте зосередимося на тому, що потрібно змінити, і я сподіваюся, що це відео покаже вам, що відбувається за лаштунками заголовків і мерехтливих вогнів. Не хвилюйтеся, я завжди знайду спосіб посміхнутися".

Привітати і підбадьорити іменинницю в коментарях вирішили багато знаменитих колег.

Женя Галич люб'язно відповів хейтерам щодо 24 місця на Євробаченні

"Ти демонструєш приголомшливу рівновагу в цьому контролюючому бізнесі. Насолоджуйся кожним аспектом свого 16-річчя. Повір мені, це не зупиниться, навіть коли тобі буде 35, як мені. Добре, мені не 35. Але тримайся там, мила", - пожартувала 47-річна оскароносна актриса Октавія Спенсер.

До привітань також приєдналися Ноа Шнапп, Белла Хадід, Ноа Сайрус та інші зірки.