Гарві Вайнштейн потрапив в лікарню після судового засідання

Автор
573
Гарві Вайнштейн потрапив в лікарню після судового засідання

Колись могутнього голлівудського кінопродюсера визнали винним у згвалтуванні і злочинному статевому акті.

24 лютого колегія присяжних засідателів у Кримінальному суді Манхеттена визнала Гарві Вайнштейна винним в згвалтуванні і здійсненні злочинного статевого акту. Незабаром після оголошення вердикту продюсера госпіталізували, пише Page Six.

Адвокат Вайнштейна Донна Ротунно заявила, що швидка допомога забрала опального кіномагната з високим артеріальним тиском і прискореним серцебиттям, але "він в порядку". Зараз Вайнштейн знаходиться в тюремному відділенні лікарні. За словами джерел, він не прикутий наручниками до ліжка, але перебуває під пильним наглядом охорони.

Проти Гарві Вайнштейна в Манхеттенському суді висувалося п'ять обвинувальних статей, але три з них відхилили. Продюсера визнали винним в злочинному статевому акті з асистенткою Мімі Хейлі і згвалтуванні третього ступеня актриси Джесіки Манн.

Адвокати Вайнштейна заявили, що він негайно опротестує свій обвинувальний вирок, за яким йому загрожує до 29 років в'язниці. Проте, нову кримінальну справу проти продюсера вже почала прокуратура округу Лос-Анджелес. У січні 2020 року йому пред'явили звинувачення в згвалтуванні, примусі до орального сексу і сексуальних зазіханнях, які, ймовірно, мали місце в 2013 році.

Батько Майкла Дугласа залишив сина без спадщини

Очікується, що до винесення вироку 11 березня він перебуватиме у в'язниці Манхеттена, після чого його екстрадують в Лос-Анджелес.