Бред Пітт приєднається до Леонардо ДіКапріо у вестерні Мартіна Скорсезе

Автор
524
Бред Пітт приєднається до Леонардо ДіКапріо у вестерні Мартіна Скорсезе

Отримавши «Оскар» за зйомки разом з ДіКапріо, Пітт знову хоче працювати разом.

За даними ScreenMix, неназвані джерела поділилися інформацією, що володар «Оскара» за «Одного разу в ... Голлівуді» Бред Пітт сподівається увійти до акторського складу фільму Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткової місяця», головні ролі в якому виконають Леонардо ДіКапріо і Роберт Де Ніро.

Крім того, за даними тих же джерел підтвердилася інформація, що бюджет фільму складе 225 мільйонів доларів. Для того щоб надати Скорсезе такий бюджет, Paramount доведеться працювати над фільмом в колаборації з Netflix.

Фільм буде зніматися по книзі, написаній журналістом Девідом Гран в 2017 році і миттєво стала бестселером.

Картина розповість про розслідування ФБР вбивств індіанців на початку 1920-х років, після того як на їх землях була виявлена нафта.

Як розповідав про сюжет картини сам Скорсезе:

"Індіанське плем'я Оседж загнали на жахливі землі. Але вони змогли полюбити ці місця і втішати себе тим, що білі не захочуть забрати ці території. Але потім на землях Оседжев виявили нафту. І, як на Юконі і в Колорадо після новин про корисні копалини, з'явилися білі стерв'ятники. І настали такі порядки, що легше було потрапити до в'язниці за вбивство собаки, ніж за вбивство індіанця. Ця історія поза часом."

Фінн Вулфорд в образі рок-зірки 80-х в фотосесії для Mastermind Magazine

Зйомки фільму починаються в наступному місяці в Оклахомі. Прем'єра фільму запланована на 2021 рік.