Макс Барських знявся для чоловічого глянцю Playboy

Автор

Популярний співак Макс Барських став головним героєм свіжого номера українського чоловічого глянцю Playboy.

Зокрема, 29-річний артист з Херсона прикрасив відразу дві обкладинки спеціального випуску How to Be a Man, запрошеним редактором якого став український кліпмейкер Алан Бадоєв.

На сторінках чоловічого журналу з'явилася нова фотосесія з Барських, який позував фотографу Дмитру Комісаренко в стильних образах з нових колекцій преміальних брендів.

Крім того, в новому номері з'явилося інтерв'ю, в якому співак розповів про те, як заробив свій перший мільйон:

"Великі гроші прийшли досить давно, з моменту успіху альбому Тумани. Протягом багатьох років гроші постійно перебували в обороті. Я весь час вкладав кошти, щоб отримувати максимальні можливості для свого продукту, покращувати його у всіх можливих напрямках. І як результат, це дало ще більше капіталу.

Але саме усвідомлення наявності суми з шістьма нулями прийшло відносно недавно, з тих самих пір, як з'явилася можливість зайнятися своїм побутом: купити ту квартиру, яку я хочу, мати ту машину, яку я хочу, забезпечувати моїх родичів так, як мені б хотілося. Адже насправді мільйон обчислюється не папірцями, а можливостями.

Чим можна більш корисним замінити каву

Дуже часто за мільйон можна купити річ, еквівалентну цій сумі, а іноді ти можеш зробити щасливішим трохи більше людей, ніж самого себе. І ось в цьому і криється основна цінність заповітної суми, про яку мріють з самого дитинства", - розповів співак.