Перша жінка Данилка Радміла Щьоголєва дала відверте інтерв'ю

Автор
603
Перша жінка Данилка Радміла Щьоголєва дала відверте інтерв'ю

Андрій Данилко, за довгий період своєї сценічної діяльності виступав із різними акторами.

В останні роки всі, звичайно, звикли бачити поряд із Вєркою Сердючкою її сценічну “маму” – актрису Інну Білоконь. До речі , зовсім недавно у передачі “Слава+” Данилко зізнався, що у нього з Інною був роман, незважаючи на те, що актриса давно і цілком благополучно заміжня.

Однак до “мами”, ще коли артист виступав не у пісенному жанрі а в розмовному, він вів передачу “СВ-Шоу”, де в нього була зовсім інша партнерка. Ту, іншу, дівчину звуть Радміла Щьоголєва. Андрій Данилко відвів їй роль Гелі – такої собі симпатичної молодої колеги на побігеньках у бувалої провідниці Вєрки Сердючки. Геля, за задумом, була безмовним персонажем.

“Я повинна була бути 105-а дівчинка, просто на побігеньках. Щоб у кадрі добре виглядала”, – згадує сама Радмила.

Актриса поділилася своїми спогадами про той період із журналістами. Геля й насправді спочатку була в шоу на ролях подай-принеси. До речі, сценічне ім’я їй придумав сам Андрій. Так звали його косметолога, яка під час прийомів розмовляла не змовкаючи. І Данилко дав це ім’я своїй безмовній помічниці по приколу.

Вже згодом роль Гелі стала більш активною, і красиву актрису стали більше експлуатувати в кадрі. У ті часи Вєрка Сердючка була надзвичайно популярна, вона була нарозхват, і артистам доводилося жити в такому гастрольному графіку, що не залишалося часу навіть за вікно глянути.

Бувало, що вони, переїжджаючи з місця на місце, давали по 25 концертів на місяць. А до них додавалися ще й приватні корпоративи, на які запрошували акторів. Іноді виступати доводилося навіть ночами, згадує Радмила.

Макс Барських знявся для чоловічого глянцю Playboy

Лише сповна скуштувавши гастрольного “хліба”, Радмила Щьоголєва зрозуміла, чому Андрій Данилко так відмовляв її їхати з ним на гастролі.

“Ти квітка, тобі треба в нормальних умовах жити. Ні, не їдь!” – казав їй актор.

Тоді, під час гастролей, згадує Радмила, вона грунтовно підірвав собі здоров’я.

“І я потім через три роки прихворнула так непогано. Моїх енергетичних запасів не вистачило, тому я дивуюся, як Андрій досі ще живий”, – ділиться спогадами актриса.

Згодом, коли Андрій Данилко вирішив, що його Сердючці настав час співати, їхні акторські шляхи розійшлися. І лише тоді поруч із Вєркою замість Гелі з’явилася “мама”.

Та, очевидно, і сам Андрій Данилко тепер страждає від наслідків своїх “нелюдських” гастрольних графіків. Так, нещодавно він поділився, що у нього виникли доволі серйозні проблеми зі здоров’ям і зараз він намагається відновитися.