Джастін Тімберлейк привітав дружину з днем народження після скандалу зі "зрадою"

Автор
544
Джастін Тімберлейк привітав дружину з днем народження після скандалу зі "зрадою"

3 березня Джесіці Біл виповнилося 38 років.

Після того, як в грудні Джастіна Тімберлейка запідозрили в інтрижці з колегою по фільму "Палмер" Алішею Уейнрайт, таблоїди навперебій писали про загрозу, що нависла над його шлюбом з Джессікою Біл.

Схоже, чутки виявилися перебільшенням: в Instagram Тімберлейк ніжно привітав дружину з 38-річчям, і вона відповіла йому анітрохи не менш романтично.

"З Днем народження, кохання мого життя... Кожного дня ти для мене нова пригода і скарб, - написав Джастін, опублікувавши серію милих спільних фото. - Спасибі за те, що терпиш мене, коли я дивно пахну після гри в гольф, або коли або дивно пахну в принципі. Ти най-най з найкращих, моя люба! Я обожнюю тебе".

У відповідь Джессіка поділилася в соцмережах затишним сімейним фото, на якому приймає від чоловіка святковий торт. "Стильне святкування мого дня народження... і я маю на увазі піжаму, - написала вона. - Спасибі, Джастіне, що влаштував мені вечірку".

Оприлюднили "скромний" бюджет весілля Хоакіна Фенікса і Руні Мари

В Instagram-історіях Біл поділилася фотографією пончиків, бекону, яєць і авокадо, розкладених у вигляді смайлика. "Мої хлопці так добре мене знають. Просто спустилася вниз до цього ідеального сніданку на день народження", - написала вона про подарунок чоловіка і 4-річного сина Сайласа Рендалла.