Кеті Перрі та Орландо Блум стануть батьками вже влітку

Автор
788
Кеті Перрі та Орландо Блум стануть батьками вже влітку

35-річна Кеті Перрі вперше вагітна - співачка чекає дитину від зірки "Володаря перснів".

Співачка Кеті Перрі оголосила, що чекає дитину від актора Орландо Блума. 35-річна зірка поділилася радісною новиною в прямій трансляції в Instagram.

"Багато чого буде відбуватися цього літа; я буду народжувати - не тільки буквально, але і в переносному сенсі. Станеться те, чого ви, друзі, чекали", - сказала Перрі, натякаючи на її майбутній альбом.

Пізніше співачка продовжила обговорювати свою вагітність в Twitter. "Боже милий, я така рада, що мені більше не потрібно втягувати [живіт] або носити з собою велику сумку", - написала вона.

Напередодні Кеті випустила тізер кліпу Never Worn White, в якому ніжно підтримує кругленький живіт в довгій білій сукні. Фанати одразу запідозрили, що такий образ може виявитися зовсім не художнім вимислом, і Перрі не стала приховувати від них правду.

Ви повинні це мати у своєму гардеробі!

Кеті Перрі зустрічається з актором "Володаря перснів" і "Піратів Карибського моря" Орландо Блумом з 2016 року. У лютому 2019 року вони заручилися. У Блума є 9-річний син від попереднього шлюбу з моделлю Мірандою Керр.