Чоловіка співачки Нікі Мінаж визнано сексуальним злочинцем

Автор
592
Чоловіка співачки Нікі Мінаж визнано сексуальним злочинцем

Кеннет Петті проігнорував вимогу поліції і не зареєструвався як секс-злочинець в штаті Каліфорнія.

Петті, засуджений за спробу згвалтування неповнолітньої, переїхав до Каліфорнії в липні 2019 року. У листопаді у нього знову почалися проблеми з законом: поліція встановила, що він є зареєстрованим сексуальним злочинцем в штаті Нью-Йорк, але його ім'я відсутнє в каліфорнійському реєстрі.

Чоловіка Нікі Мінаж випустили під заставу в $ 20 тис., але наказали пройти відповідну процедуру. Петті проігнорував вимогу, і тепер його справою зайнявся федеральний суд.

Після чергового затримання прокурори зажадали, щоб Петті помістили під домашній арешт, але замість цього йому доведеться носити на щиколотці електронний монітор.

Також йому призначили комендантську годину і заставу в розмірі $ 100 тис. Петті перебуватиме під досудовим наглядом і вже здав свій паспорт, йому заборонили покидати Південну Каліфорнію і вживати будь-які наркотики. На 23 березня у нього заплановано ще одне слухання.

Кеті Перрі та Орландо Блум стануть батьками вже влітку

Сама Нікі Мінаж раніше виступала на захист чоловіка. "Йому було 15 років, їй було 16... вони були у стосунках", - цитує реп-зірку видання Page Six.