Які запитання від Каті Осадчої стали незручними для Тіни Кароль

Автор
868
Які запитання від Каті Осадчої стали незручними для Тіни Кароль

Тіна Кароль поговорила про свій досвід одностатевого кохання. Співачка відповіла на незручні запитання Каті Осадчій у програмі “Світське життя”.

Тіна Кароль – співачка, що здобула собі любов мільйонів шанувальників не лише в Україні, але й за її межами. Завдяки її красивому голосу і зворушливому виконанню, багато пісень Тіни Кароль стали хітами. У поєднанні з бездоганною зовнішністю зірки її творчість має магічний вплив на багатьох.

Тіна щедро постить свої фото в Instagram, нерідко знімаючись в дуже сексуальних і чуттєвих знімках. Причому її чуттєвість викликає захоплення не лише в чоловіків, але й у жінок. Власне про це, про одностатеве жіноче кохання, і не лише, й розмовляла Осадча з Кароль.

Почала Катя Осадча із запитання про Євробачення: як оцінює шанси переможців, групи “Go-A”, Тіна Кароль, яка була однією з суддів Нацвідбору на Євробачення? І який досвід вона винесла із власної участі в цьому конкурсі у 2006 році?

“На тебе їде потяг, а тобі все одно. Це має бути людина-машина. І до речі, “Go-A” – найстійкіші психологічно”, – відповіла Тіна Кароль.

Окрему увагу приділила Осадча кліпу на пісню “Вільна”, в якому Тіна Кароль заспівала і знялася в дуеті з Юлією Саніною.

“Там є великі натяки на жіночу любов. Можливо, у тебе був такий досвід?” – поставила питання “в лоб” Осадча.

“Ні, це зайве, – поквапилась відхреститися від такого досвіду Тіна Кароль. – А кліп, так. Ми лоскочемо нерви: або так, або ні. А далі фантазія – бурхлива і в кожного різна”.

Але Катя не вгамовувалася, намагаючись, таки, вивести Тіну на відвертість у питанні одностатевого кохання. Вона припустила, що, можливо, дівчатам довелося вивчати досвід лесбійських відносин, “вживаючись у роль”, заради того, щоб кліп вийшов максимально чуттєвим і правдоподібним.

“Не треба вживатися. Стоять дві красуні і починають співати”, – кокетливо відповіла Тіна Кароль.

Тіна Кароль прокоментувала звинувачення у підсуджуванні на Євробаченні

Не змогли “дві красуні” також пройти повз найбільш злободенну сьогоднішню тему, яка затьмарила нетрадиційну орієнтацію, наркотики, війни і політику – коронавірус. Тіна Кароль побоюється, що через це її син Веніамін не може прилетіти з Великобританії додому на великодні вихідні. При цьому вона сама вважає, що сіяти паніку через коронавірус не варто. Потрібно лише неухильно дотримуватися правил особистої гігієни.

“Я вважаю: паніка не потрібна, потрібні знання. Ходимо в публічні місця в рукавичках, стерилізуємо руки. Або нікуди не ходимо. Я не знаю, сидимо вдома, робимо дітей”, – закінчила співачка, грайливо хихикнувши на останній фразі.