Леді Гага вийшла в світ у одязі української дизайнерки (Фото)

Автор
735
Леді Гага вийшла в світ у одязі української дизайнерки (Фото)

Знаменита співачка славиться не лише своїми приголомшливими вокальними здібностями, а й епатажем.

Концертні образи Леді Гаги ніколи не залишаються без уваги публіки та фешн-експертів. Так, зірка показала черговий пікантний аутфіт від української дизайнерки Наташі Зінько.

На особистій сторінці в інстаграмі Леді Гага показала свій відвертий образ. Виконавиця славиться любов'ю до нестандартних модних рішень та експериментів. Цього разу смакам попікони вдалося догодити українській модельєрці Наташі Зінько, яка працює у Лондоні. 

З кадру видно, що вбрання прикриває лише груди Леді Гаги. Воно складається з чорного бюстгальтера та прозорого мереживного корсету рожевого кольору, який дозволяє співачці похизуватися тілом. Аби акцентувати увагу на пишному бюсті, вона обрала масивний срібний ланцюжок з напівмісяцем. 

Тіна Кароль зачарувала образом на "Голосі країни"

Знаменитість також доповнила сміливий look рожевим клатчем з блискітками та чорним піджаком, який контрастував з яскравим вбранням. Завершив образ насичений макіяж з широкими чорними стрілками та два грайливих хвостики, у які Леді Гага зібрала своє рожеве волосся. Крім того, вона засвітила численні татуювання на руках.