Алекс Родрігес привітав Дженніфер Лопес із річницею заручин (Відео)

Автор
603
Алекс Родрігес привітав Дженніфер Лопес із річницею заручин (Відео)

Відома голлівудська акторка та співачка Дженніфер Лопес рік тому заручилася із колишнім бейсболістом Алексом Родрігесом.

Вчора, 9 березня, зіркова пара відзначила річницю з того дня, коли вони вирішили одружитися. Алекс привітав кохану та поділився зворушливим роликом.

Коханий Дженніфер неймовірний романтик. На своїй сторінці в інстаграмі чоловік поширив відео, на якому показав, як робив пропозицію, спільні світські виходи, захопливі кадри з подорожей, обійми, поцілунки, фото з концертів Лопес. І все це було під пісню Марвіна Гея My Girl.

Чоловік написав дуже чуттєве привітання, в якому висловив все своє кохання до жінки та захоплення нею.

Це сталося рік тому на Багамах. Ми були на пляжі, я опустився на одне коліно і поставив тобі запитання… Ти сказала: "Так". Дженніфер, кожна мить, проведена з тобою, – це благословення. Ти мій найкращий друг, моє натхнення, приклад для наслідування. Мені так пощастило бути з тобою. Спасибі, що зробила моє життя кращим. Я кохаю тебе, – підписав ролик Родрігес.

Супермодель Ельза Госк засвітила тіло у білизні (Фото)

Дженніфер не залишилася осторонь та відповіла коханому не менш ніжними та щирими словами.

Це була мрія та, водночас, захоплююча реальність. Кожен день із тобою – це прекрасна пригода. Найкраще ще попереду, – написала Лопес.