Королева Єлизавета II не з’явиться на публіці аж до Великодня

Автор
501
Королева Єлизавета II не з’явиться на публіці аж до Великодня

Королева Великобританії, якій зараз 93 роки, аж до Великодня буде знаходиться у самоізоляції у Віндзорському замку.

Цього року через пандемію коронавірусу королева Єлизавета відправиться до Віндзорського замку раніше, ніж зазвичай. Виконуючи приписи уряду про самоізоляцію, королева відправиться на незаплановані канікули в четвер, 19 березня і пробуде там до Великодня, 12 квітня (за Григоріанським календарем).

Також на найближчі місяці скасовані всі заходи, які проходять за участю королеви Єлизавети у Букінгемському саду, повідомляє Daily Mail. Джерелу видання також стало відомо, що штат, яки обслуговуватиме в ці дні королеву, буде істотно скорочено.

Прем'єр-міністр Великобританії закликав усіх британців старше 70 років звести контакти до мінімуму і без потреби не виходити з дому.

Рекомендації уряду стосуються й інших членів королівської родини, які продовжують виконувати обов'язки старших членів королівської родини: 71-річного наслідного принца Чарльза і 72-річної герцогині Корнуольської, двоюрідних братів і сестри королеви 75-річного герцога Глостерського, 84-річного герцога Кентського і 83-річної принцеси Александри.

Що не можна робити, якщо у вас жирна шкіра

Що стосується чоловіка королеви, 98-річного герцога Единбурзького, то він більшу частину часу проводить у котеджі, який знаходиться на території Сандрігемского замку.