У зірки "Гри престолів" Індіри Варми діагностували коронавірус

Автор
665
У зірки "Гри престолів" Індіри Варми діагностували коронавірус

Хоч зйомки фільмів та світські заходи в Голлівуді скасували через пандемію, знаменитості все ж не застраховані від коронавірусу.

Стало відомо, що зірка "Гри престолів" Індіра Варма захворіла на COVID-19. У серіалі акторка зіграла роль Еллари Сенд – коханки Оберіна Мартелла і мати кількох дітей.

У середу, 18 березня, Індіра Варма розповіла прихильникам у блозі, що погано почувається. Через це акторка скасувала репетиції постановки "Чайка", в якій вона грає із знаменитою колегою Емілією Кларк. Як повідомляє The Daily Mail, діагноз поставили одразу після зроблених тестів. 

"Залишайтесь у безпеці, будьте здорові та добрі до ближніх", – звернулась Індіра Варма до прихильників. 

У постановці "Чайка" також брали участь Темзін Аутуейт, Роберт Гленістер, Денні Ашок, Томас Харріс та інші актори. Всі вони пройдуть обстеження та наразі перебувають на карантині. 

Так сумно, що наші і багато інших постановок у всьому світі скасували через пандемію. Ми сподіваємося скоро повернутися і закликаємо всіх вас і уряд підтримати нас. "Чайка", як птах фенікс, встане з попелу, – додала вона, показавши фото з колегами.

Померла відомий український дизайнер - вона одягала зірок шоу-бізнесу

Відомо, що Індіра Варма оголосила про свій діагноз за два дні після того, як її колега по "Грі престолів" Крістофер Хівью також захворів на COVID-19. Окрім цього, інфіковані коронавірусом Том Генкс та Рита Вілсон, Ідріс Ельба, Ольга Куриленко та інші знаменитості.