Емілія Кларк зважилася на зізнання щодо "Гри Престолів"

Автор
579
Емілія Кларк зважилася на зізнання щодо "Гри Престолів"

Акторка оцінила ідеї сценаристів по Дейенеріс Таргарієн та Джону Сноу.

Здається, лише нещодавно в мережі вщухли дискусії щодо фіналу "Гри престолів", який так розчарував багатьох шанувальників саги. Перезнімати серіал, звісно, ніхто не став. Одна лише надія на Джорджа Мартіна, який в дні карантину повернувся до старанної роботі над шостою книгою серії "Пісня Льоду і Полум'я", і обіцяв раніше подарувати роману іншу кінцівку.

Але ось Емілія Кларк, яка виконала роль Дейенеріс Таргарієн, раптом вирішила зізнатися - сценарієм фіналу була розчарована не менше за його фанатів. Як підкреслила актриса в інтерв'ю The Sunday Times, її засмутили обидві сюжетні лінії - і Матері драконів, і Джона Сноу.

"Мені було шкода її. От справді шкода. І так, мене дратувало, що Джон Сноу уникнув будь-яких наслідків. Йому вбивство буквально зійшло з рук", - зазначила вона.

Однією з причин невдалого фіналу Кларк також назвала рішення авторів випустити заключний сезон лише в шести серіях. Адже так сценаристи просто не встигли приділити належної уваги ключовим персонажам та їх лініям розвитку.

Випустили трейлер до мультсеріалу "Харлі Квінн-2"

Що ж стосується думок фанів, відповіла Кларк, до них треба прислухатися завжди: "Мені завжди небайдужа думка шанувальників, адже ми знімаємо серіал для них і саме вони роблять нас успішними".