Кім Кардаш’ян більше не хоче п'яту дитину (Відео)

Автор
Кім Кардаш’ян більше не хоче п'яту дитину (Відео)

Зірка зрозуміла, що не зможе приділяти дітям достатньо уваги.

Ізоляція під час епідемії коронавірусу допомогла Кім Кардаш’ян прийняти остаточне рішення про кількість дітей, яких вона хоче мати. 39-річна мати 6-річної Норт, 4-річного Сейнта, 2-річної Чикаго і 10-місячного Псалома в передачі The View зізналася, що домашні справи під час карантину виявилися для неї занадто складними.

"Сьогодні перший день, коли я розчесала волосся і нафарбувалася. До мене приходила Кайлі Дженнер, єдина сестра, з якою я бачуся. Вона зробила мені макіяж, тому що в цьому вона краща за мене. Ізоляцію ми сприймаємо дуже серйозно, не бачимося з сестрами. Я сиджу вдома з чотирма дітьми, і дозвольте мені зізнатися, якщо раніше я думала, що хочу ще одного, то тепер з цим покінчено, - сказала зірка реаліті-шоу. - Це важко і дійсно вимотує".

Дружина Каньє Веста зізналася, що рада проводити час з родиною, тому що зазвичай вони багато подорожують. На карантині пара разом із дітьми багато гуляє і дивиться "всі фільми, які тільки можна собі уявити", включаючи фільми 80-х.

"Мені подобаються всі ці речі, які скріплюють родину, але мені доводиться прати, готувати. У дітей тільки-но почалися весняні канікули, слава Богу! Доводиться бути їм учителем теж - моя повага до вчителів! Їх заслуга величезна! - каже бізнесвумен. - Але важко це все облаштувати. Вам дійсно доводиться відсунути себе на задній план і просто зосередитися на дітях".

Мільярдерка Кайлі Дженнер запускає виробництво антисептиків

Кім додала, що від поповнення в родині доведеться відмовитися, щоб приділяти дітям достатньо уваги і отримати юридичну освіту.

"Я могла б завести ще двох, але я просто не думаю, що повинна. Мені довелося б пройти екстракорпоральне запліднення. Мені виповниться 40 років, і я не хочу бути старою мамою. Я думаю, чотири - досить", - сказала Кім.