Артист Лев Лещенко із дружиною подолали коронавірус

Автор
524
Артист Лев Лещенко із дружиною подолали коронавірус

Відомий радянський артист Лев Лещенко разом із дружиною вилікувався від коронавірусу. Повторний тест на COVID-19 показав негативний результат.

26 березня Льва Лещенка госпіталізували Співак Лев Лещенко госпіталізований з підозрою на коронавірус з підозрою на коронавірус, а вже наступного дня хворобу підтвердили.

Коронавірус у Льва Лещенка підтвердив головний лікар медзакладу, в якому госпіталізували співака Знаменитість поширив публікацію на особистій сторінці в інстаграмі, в якій зазначив, що виписується лікарні разом із дружиною Іриною.

Подружжя лікувалося в московському селищі Комунарка. Наразі у Льва ще є ознаки запалення легень і він продовжить курс лікування вдома, проте повторний тест на коронавірус показав негативний результат.

"Висловлюємо подяку всьому колективу медиків лікарні. Дякуємо за наше лікування. Слухайте лікарів, дотримуйтесь карантину. Нас з Іриною виписують", – написав Лещенко. 

Нагадаємо, 11 березня 78-річний Лев Дешенко повернувся із США після чого відчув перші симптоми хвороби. Разом із 65-річною дружиною Іриною він 10 днів пробув на самоізоляції. Пізніше подружжя самостійно звернулося до лікарів, але ті відмовилися оглянути їх вдома. Згодом тести на коронавірус показали позитивний результат, а Лев пробув в реанімації з двостороннім запаленням легень, яке спричинив COVID-19.

Лев Лещенко захворів коронавірусом

Станом на 6 квітня у світі зафіксували 1 287 112 випадків коронавірусу. Від хвороби померли 70 527 людей. Вдалося одужати 271 882 інфікованим. Найбільше заражень виявили у США – 336 851. Людей закликають залишатися вдома, а при перших симптомах захворювання звертатися до сімейного лікаря.