Шерон Стоун, Хелен Міррен і Ірис Бербен в фотосесії для Vogue

Автор
586
Шерон Стоун, Хелен Міррен і Ірис Бербен в фотосесії для Vogue

Німецький Vogue представив три різні обкладинки свого травневого номера.

Героїнями свіжого випуску глянцю стали три актриси - 62-річна американська кінозірка Шерон Стоун, 69-річна німецька актриса Ірис Бербен і 74-річна англійська кіноактриса Хелен Міррен.

Героїні травневого номера з'явилися на обкладинці в стильних образах. Так, Стоун позувала в золотому смокінгу від Dsquared2 і білій сорочці від Prada, Міррен - в брючному костюмі і сорочці від Burberry, а Бербен - в пальто, піджаці і брюках від Jill Sander.

Редакція глянцю зазначила, що травневий номер був підготовлений в умовах домашнього офісу. У період самоізоляції німецький Vogue створювався за допомогою відеоконференцій, телефонних дзвінків і повідомлень в WhatsApp.

Привітання з Благовіщенням 2020: найкращі листівки українською мовою

"Цей номер був створений в домашньому офісі. Ми всі працюємо з дому, і цей Vogue був створений в результаті незліченних відеоконференцій, телефонних дзвінків і повідомлень в WhatsApp. Так буде створений і наступний випуск. Так, це незвично, і іноді в таких умовах складно працювати. Але це ніщо в порівнянні з досягненнями тих людей, які все ще виходять на вулицю і наражають себе на небезпеку - лікарі, медсестри, касири супермаркетів, поліцейські, фармацевти, кур'єри ... Вони заслуговують на нашу глибоку повагу і на нашу подяки, тому що їм потрібно бути мужніми в ці дні. Вони ризикують своїми життями, щоб врятувати нас і щоб піклуватися про інших", - відзначають в редакції Vogue Germany.