Анджеліна Джолі розповіла про материнство

Автор
549
Анджеліна Джолі розповіла про материнство

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі не припиняє дивувати громадськість все новими деталями особистого життя.

Анджеліна Джолі стала одним із дописувачів журналу Time. У час пандемії коронавірусу акторка пише чимало есе з роздумами про благодійність, життя чи материнство. Остання стаття була присвячена шістьом дітям Анджеліни Джолі, з якими вона живе у розкішному маєтку Лос-Анджелеса. 

За словами акторки, саме під час карантину кожній жінці варто усвідомити, що бути ідеальною мамою – неможливо. 

"Зараз, в розпал цієї пандемії, я думаю про всі матерях та батьків, які перебувають з дітьми вдома. Всі сподіваються на те, що вони зможуть зробити все правильно, відповісти на всі потреби і залишатися спокійними і позитивними. Але є одна річ, яка мені допомогла, – розуміння того, що це неможливо", – зазначила Анджеліна Джолі. 

Та і цієї бездоганності не потребують нащадки, в чому переконана зірка. Акторка зізналась, що головне для її дітей – це чесність у спілкуванні з батьками. 

Згадала Анджеліна Джолі і про рішення всиновити перших дітей. Меддокса вона з Бредом Піттом забрала з дитбудинку у 2002 році. Згодом пара всиновила ще двох дітей – Пакса і Захару. Окрім цього, в Джолі і Пітта є троє біологічних нащадків: 13-річна Шайло і 11-річні двійнята Вів'єн і Нокс. 

"Я пам'ятаю своє рішення стати батьком. Зовсім не важко було любити, присвятити себе комусь і чомусь більшому, ніж моє життя. Що було важко – це знати, що відтепер я повинна бути єдиною, хто буде стежити за тим, щоб все було добре", – згадала Анджеліна Джолі.

Акторка вирішила не приховувати: коли готувалась всиновити першу дитину, вона і гадки не мала, як за нею доглядати. Тому все Анджеліні Джолі довелось вчитись поступово – від приготування їжі до надання допомоги.

Залишайтесь і грайте вдома: Google випустив новий doodle

Я усвідомила, що перестала жити мріями. Замість цього я стала готова до будь-якого повороту, щоб я змогла відповісти на будь-яку потребу. Це був новий навик, який потрібно було придбати, – додала вона.