Кейт Міддлтон розпочала роботу над зворушливим фотопроєктом про COVID-19

Автор
Кейт Міддлтон розпочала роботу над зворушливим фотопроєктом про COVID-19

Герцогиня Кембриджська активно працює навіть під час пандемії коронавірусу. Вона запустила фотопроєкт, присвячений COVID-19.

 Буде організована віртуальна експозиція, для якої оберуть 100 найяскравіших світлин. Дружина принца Вільяма започаткувала новий проєкт, який пов'язаний з поширенням коронавірусної хвороби у Великій Британії. Про це йдеться на офіційній сторінці герцогів Кембриджських в інстаграмі. Разом із Національною портретною галереєю організують віртуальну виставку під назвоюHold Still.

За її допомогою прагнуть показати, як мільйони британців переживають пандемію COVID-19. Виставку планують відкрити вже в серпні цього року. Вона буде складатися із трьохтематичних категорій: "Помічники та герої", "Ваша нова реальність", "Добрі вчинки".

Зазначається, що неважливо, на який пристрій буде зроблене фото. Кожен кадр будуть оцінювати за емоційністю, а не якістю зображення. Мета Hold Still –відобразити портрет нації, дух нації, те, що кожен переживає в цей час. Фотографії, що відображають стійкість, хоробрість, доброту –все те, що люди відчувають, – йдеться у публікації.

Кара Делевінь розірвала стосунки з Ешлі Бенсон

Зазначимо, станом на 7 травня у Великій Британії зафіксували 201 101 випадок інфікування коронавірусом. Від хвороби вже померли 30 076 людей. Найкращим засобом захисту наразі є самоізоляція. Лише залишаючись вдома, можна максимально убезпечити себе та рідних від зараження COVID-19. Чому краще залишатися вдома .