Віталій Козловський зізнався, що готовий до одруження зі своєю дівчиною

Автор
Віталій Козловський зізнався, що готовий до одруження зі своєю дівчиною

Популярний український співак Віталій Козловський на карантині живе разом зі своєю дівчиною. Артист зізнався, що це справді його людина і він готовий до одруження. Про це Віталій розповів в інтерв'ю Катерині Осадчій для програми "Світське життя".

 Один із найбажаніших холостяків українського шоу-бізнесупротягом тривалого часу тримав особисте життя подалі від сторонніх очей. Хоча він досі не розсекречує ім'я своєї обраниці, проте зізнається, що карантин вони проводять разом і вже думають про весілля. Як Віталій Козловський проводить карантин? 35-річний виконавець розповів, що робить на самоізоляції.

Козловський зазначив, що надзвичайно радіє тому, що може проводити час із рідними людьми. Тепер є можливість приготувати вечерю, адже раніше часу на це не вистачало. Я нарешті розібрав усе у всіх куточках своїх шаф. Звісно, що роблю це не сам, а під егідою жіночої руки. Все зайве і непотрібне з квартири винесли, – розповів артист.

Проте він зізнався, що у карантині є й мінус. Тепер гроші не заробляються, а лише витрачаються. Віталій каже, що він несе відповідальність за близьких, тому прагне заробляти і переживає з цього приводу.

Віталій Козловський про спільне життя з дівчиною Чоловік зазначив, що саме самоізоляція та спільне перебування з дівчиною кожного дня допомогли йому зрозуміти, що вона саме його людина. Саме це мені допомогло не зійти з розуму. А з іншого боку, карантин дав розуміння того, твоя це людина чи ні. Тому що постійно ти в русі десь біжиш, з кимось іншим зустрічаєшся, а тут ви 24 години на добу разом, – сказав Козловський.

На питання Катерини Осадчої про одруження він відповів, що всерйоз задумується над цим.

Що відомо про особисте життя Віталія Козловського?

Раніше Віталій Козловський зізнався, що прагне прожити все життя з нинішньою обраницею. У мережі ширилися чутки про його роман із концертним директором Юлею Бакусенко. Такі припущення спровокували спільні кадри з дівчиною у мережі, які часто з'являлися на її особистій сторінці в інстаграмі.

 День батька 2020: 10 супертат українського шоу-бізнесу

Сам Козловський офіційно не підтверджував стосунки і не називав її ім'я, проте зворушливо розповідав:"Вона – моя людина, з якою я хочу провести своє життя. Та людина, яка є найближчою до тебе, стає правою рукою, лівою ногою, твоїм серцем, натхненням".