Принцеса Швеції показала нові фото зі свого розкішного весілля

Автор
574
Принцеса Швеції показала нові фото зі свого розкішного весілля

Навіть після 10 років шлюбу принцеса Швеції Вікторія та принц Даніель підкорюють мережу весільним знімками. Пара відсвяткувала ювілейну дату з дня свого весілля, розмістивши на інстаграм-сторінці фото з церемонії, яких досі не було у ЗМІ.

принцеса Вікторія та принц Даніель відсвяткували річницю весілля 19 червня. Напередодні свята представники монархії опублікували нові офіційні портрети, після чого поділились чорно-білими весільними знімками, які досі приховувались в особистих архівах подружжя. 

Більшість фото принцеси Швеції та її чоловіка зробили на святкуванні весілля, куди не могли потрапити журналісти. Перед камерою чарівна Вікторія постала у білосніжній сукні зі шлейфом та вирізом, що делікатно оголював плечі майбутньої королеви. На весіллі наречена красувалась у довгій мереживній фаті та короні. Навіть після 10 років сукня принцеси Вікторії виглядає стильно і актуально. 

 Що відомо про шлюб принцеси Швеції

Вікторія наразі єдина принцеса у світі, яка претендує на трон. Після завершення правління свого батька Карла Густава XVI вона очолить шведську монархію. Тому щодо зятя її батьки мали чимало критеріїв. 

Завоювати прихильність принцеси вдалось звичайному фітнес-тренеру, який проводив персональні тренування для Вікторії. Пара познайомилась у 2002 році та тривалий час приховувала роман. І тільки після кількох років зустрічей Даніель освідчився коханій та отримав згоду від її впливових батьків на одруження. У 2009 році майбутнє подружжя оголосило світу дату весілля – 19 червня. 

Джамала показала зворушливу фотографію з сином

Церемонія пройшла у Стокгольмі та досі викликає захват у прихильників королівської родини.