Про стосунки Даші Квіткової та Нікіти Добриніна після одруження

Автор
Про стосунки Даші Квіткової та Нікіти Добриніна після одруження

Герої проєкту "Холостяк" одружилися 20 травня та готуються до гучного весілля. Даша Квіткова та Нікіта Добринін зізнаються, що готові до поповнення у родині й сподіваються, що первісток з'явиться на світ найближчого року. Учасники 9 сезону реалі-шоу "Холостяк" понад півтора року будують свої стосунки на очах у мільйонів прихильників та вже встигли зареєструвати шлюб. Зіркова пара в інтерв'ю для видання"Сегодня. Lifestyle"відверто зізналася, що готова до виховання спільних дітей.

 Даша Квіткова запевнила, що вони з ведучим Нікітою Добриніним обговорювали майбутнє поповнення у новоствореній родині. 21-річна блогерка хоче стати молодою мамою, тому народження первістка –у найближчих планах подружжя.

Нам би хотілося цього найближчогороку, тобто не через 5-6 років, а щоб це відбулосьнезабаром, – оголосилаДаша Квіткова. Варто зазначити, що закохані вже встигли вигадати ім'я для свого нащадка. Вони не стали розсекречувати, як назвуть доньку, а от длясина, про якого так мріє Нікіта Добринін, оберуть ім'я Лев.

Даша ж повністю підтримує вибір коханого.

Про ревнощі в стосунках

Даша Квіткова також не стала приховувати, що її чоловік досить ревнивий й обережно ставиться до її спілкування з чоловіками. Нікіта досить часто всім своїм виглядом демонструє, що блогерка його дружина й з надмірноюувагою протележної статі він миритися не буде.

Про спілкування зі свекрухою

Дівчина зізнається, що з мамою чоловіка у неї склалися хороші стосунки ще в рамках проєкту "Холостяк", коли ведучий знайомив фіналісток зі своїми батьками.

Спростували інформацію про розлучення Гаріка Харламова та Христини Асмус

ОленаМиколаївна ще тоді бачила в Даші майбутню невістку й порадила зірковому сину не ображати її. Батьки пари чудово спілкуються, а сама дівчина називає ці стосунки "сімейним тандемом".