Кейт Міддлтон продемонструвала ідеальний літній образ (Фото)

Автор
755
Кейт Міддлтон продемонструвала ідеальний літній образ (Фото)

Кейт Міддлтон відвідала садовий центр Fakenham, а вдруге з'явилася на публіці в дитячому госпісі East Anglia Children's Hospices, чим поділилась на офіційній сторінці в інстаграмі.

 Герцогиня Кембриджська вже з'являлась на публіці після тривалої ізоляції. Під час другого виходу Кейт Міддлтон відвідала дитячий госпіс в Норфолку, де власноруч посадила соняшник. Для благодійної ініціативи вона обрала сукню довжини міді з квітковим принтом. Королівська родина суворо дотримувалася режиму ізоляції й лише після послаблення карантинних обмежень поступово повертається до звичного ритму життя. 

До закладу герцогиняКембриджська завітала з великим соняшникому у руках. Рослину вона висадила в медичному центрі, як пам'ять про 9-річного хлопчика, який нещодавно помер від рідкісної хвороби. Кейт Міддлтон також допомогла висадити й інші квіти, які прикрасили тереторію госпісу. 

Представниця королівської родини зізналася, що турбота, яку вона відчула від працівників центру до маленьких пацієнтів, викликає у неї захват і надихає.

ОбразКейт Міддлтон Для благодійного виходу герцогиняКембриджська обрала легку сукню вільного крою лілового кольору з квітковим принтом. Таке вбрання довжини міді з рукавами-ліхтариками – справжній тренд цього літнього сезону.

Джамала прокоментувал фільм від Netflix про Євробачення

Ніжний образКейт Міддлтон доповнила замшевими босоніжками нюдового кольору на танкетці. Легка укладка та лаконічні прикраси –золоті сережки й родинний перстень –виглядали приголомшливо у поєднанні зі свіжим стильнимlook.