Леонардо Ді Капріо оригінально замаскувався від папараці (Фото)

Автор
Леонардо Ді Капріо оригінально замаскувався від папараці (Фото)

Популярний голлівудський актор Леонардо Ді Капріо часто потрапляє в об’єктиви папараці. Востаннє знаменитого актора сфотографували з його дівчиною 23-річною фотомоделлю Камілою Морроне в досить незвичному образі. Закохані прогулювалися вуличками Каліфорнії, втім увагу папараці прикував Ді Капріо, який до невпізнання замаскувався одягом. Фотографії опублікувало видання Just Jared на своїй сторінці в інстаграмі.

 Актор одягнув сірий світшот з капюшоном, обличчя його приховала кепка та захисна маска. Каміла Морроне також підібрала вуличний стиль одягнувши звичайні джинси, куртку та червоні кеди Converse. Користувачі в мережі навіть не припускають, що з Камілою міг бути хтось інший, окрім Леонарда Ді Капріо, адже закохані постійно перебувають разом.

Що відомо про роман Ді Капріо та Морроне Інсайдери повідомляють, що 45-річний Ді Капріо шалено закоханий у свою обраницю і мріє про весілля.

Попривагому різницю у віці, Лео та Каміла мають глибокі почуття. Перші чутки про їхнє одруження з'явились ще у серпні 2018 року. Пара почала зустрічатись у грудні 2017 року, а в січні 2018-го їх вперше запримітили разом журналісти. Закоханих можна часто помітити за спільними прогулянками, а на початку року голлівудський актор прийшов на кінопремію Оскарзі своєю обраницею.

Дженніфер Еністон закликає всіх носити захисні маски

Зауважимо, що на церемонію вручення нагород премії Оскар, Ді Капріо прийшов лише один раз зі свою дівчиною Жизель Бюндхен у 2005 році. Тож, ймовірно, актора дійсно пов’язують глибокі та щирі почуття з молодою обраницею.