Даша Ульянова емоційно відреагувала на проєкт "Холостячка"

Автор
921
Даша Ульянова емоційно відреагувала на проєкт "Холостячка"

Переможниця 10 сезону шоу "Холостяк" прокоментувала новий формат шоу "Холостячка", головною героїнею якого стане Ксенія Мішина. Даша Ульянова вважає ідею реаліті справедливою і рівноправною та заявила, що з нетерпінням чекає на вихід сезону.

Вже восени на екранах з'явиться шоу "Холостячка", у якому за серце української акторки Ксенії Мішиної боротимуться чоловіки. Даша Ульянова не з чуток знає про непростіумови проєкту й на особистій сторінці в інстаграмівисловила власну думку щодо нового формату.

Дівчина зізнається, що чекає на прем'єру проєкту, адже нарешті завойовувати увагу й прихильність красуні будуть чоловіки. Як припускає Даша, саме вони будуть планувати побачення й залицятися. Це неймовірно потішило як глядачів, такі переможницю "Холостяка", адже нове реаліті-шоу доводить рівноправність жінок і чоловіків у стосунках.

Мені ця ідея здається дуже крутою і, як мінімум, чесноюі справедливоюу ставленні до жінок. Нарешті рівноправність, – прокоментувала Даша Ульянова.

Індійська модель Айшварія Рай підхопила Covid-19

Гімнастка оголосила, що буде підтримувати героїню "Холостячки" й спокійно сприйматиме її поцілунки на побаченнях. Проте дівчина прогнозує, що на Ксенію Мішину може звалитися шквал осуду за флірт з учасниками, аджесуспільствозначно лояльніше реагує на романичоловіків, аніж жінок.

"Я за рівноправність, я за те, щоб жінка також вибирала. І нехай головна героїня робить все, що хоче, аби була щаслива і зустріла в результаті свою справжню любов", –аргументувала переможниця "Холостяка".

Ульянова розповіла, що їй цікаво поспостерігати, як Ксенія Мішина буде проявляти свою симпатію до претендентів на її серце: якщо холостяк вручав троянди на церемонії, то що даватиме чоловікам холостячка. Не менш інтригуюче для дівчини, як учасники будуть коментувати вчинки одне одного поза камерами, та чи плакатимуть після вильоту.