Померла акторка Келлі Престон

Автор
718
Померла акторка Келлі Престон

У віці 57 років померла акторка Келлі Престон - дружина актора Джона Траволти. Протягом останніх двох років жінка боролася з раком грудей.

Про це на особистій сторінці в Інстаграм повідомив сам Джон Траволта.

"З дуже важким серцем повідомляю: моя прекрасна дружина Келлі програла свою дворічну боротьбу з раком молочної залози, - написав 66-річний актор. - Вона боролася мужньо, з любов'ю і підтримкою багатьох. Я і моя родина завжди будемо вдячні її лікарям та медсестрам [ ...] всім медичним центрам, які допомогли, а також багатьом її друзям та близьким, які були поруч".

У 1988 році Джон познайомився з актрисою, яка була на вісім років молодша за нього.

У вересні 1991 року Келлі і Джон прилетіли в Готель де Крийон, розташований на Площі Згоди в Парижі. Спочатку планувалося, що 5 вересня 1991 французький саєнтологический священик проведе церемонію вінчання відповідно до обрядів саєнтології, але церемонія не відбулася. Повторно церемонія була проведена через тиждень 12 вересня в місті Дейтона-Біч, штат Флорида.

В 1993 році у них народився син Джетт. Однак він помер у віці 16 років від епілепсії. Також у Траволти і Престон залишилися дочка Елла Блю Траволта (20 років) і син Денджамін Траволта (9 років).

Всупереч чуткам про гомосексуальну поведінку актора та його залежності від Церкви саєнтології, Траволта та Престон залишалися подружжям. Актор неодноразово зізнавався, що труднощі у стосунках вони з дружиною успішно долали завдяки сеансам психолога.

Джон Траволта - про творчий шлях актора в його день народження (Фото)

Келлі Престон народилася 13 жовтня 1962 року в Гонолулу на Гавайських островах.

На американському континенті перший раз знялася в ролі дочки полковника для телесеріалу "В ім'я любові і честі", а потім з'явилася в культовій "Христині" Джона Карпентера. У своїх подальших роботах "Шалапут" і "Таємний шанувальник"  освоїла для себе амплуа комедійної актриси, а в "Находці 52" зуміла проявити мелодраматичний талант.

Келлі Престон. Голлівудська акторка в молодості

Великий успіх прийшов до неї після участі в "Близнюках", де вона з'явилася на знімальному майданчику поруч з Денні Де Віто і Арнольдом Шварценеггером. Всього на рахунку актриси 72 ролі в кіно і на телебаченні.

Зокрема, її можна побачити в таких фільмах, як "Пікнік в космосі", "Амазонки на Місяці", "Тільки ти", "Джеррі Магуайер", "Від заходу до світанку" і "Американські годинник".

Останньою роллю для неї став образ Кессі в комедії "Off the Rails", яка знаходиться в стадії пост-продакшну.