Ольга Фреймут пояснила, як поводиться жінка з манерами

Автор
519
Ольга Фреймут пояснила, як поводиться жінка з манерами

Українська телеведуча Оля Фреймут давно завоювала звання зіркової експертки з етикету, а до її порад прислухаються тисячі прихильниць.

 Цього разу вона вирішила розповісти, як поводяться жінки з гарними манерами та навела приклади реальних життєвих ситуацій. Особистий профіль Олі Фреймут в інстаграмі давно перетворився на добірку порадсучасного етикету. Зірка відверто ділиться з шанувальницями, як поводитися за столом та що одягати для офіційних зустрічей чи побачень. Новий допис вона присвятила гарним манерам, які притаманні справжнім пані.

Як поводиться жінка з манерами? Не бігає за чоловіком, не пише та не дзвонить першою Оля Фреймут переконана, що підкорювати серця коханих та робити перші романтичні кроки у стосунках повинні чоловіки. Жінки сміливо можуть кокетувати з залицяльниками, проте їм не варто демонструвати свої почуття першими.

Ведуча радить не приймати запрошення на побачення з сьогодні на завтра, адже у справжньої пані вечір вже зайнятий.  На думку зірки, пані не берегтиме посмішки для дирекції, а буде однаково люб'язною до начальства та продавчині фруктів, адже їй не шкода посміхатися всім. Не називає вбиральню туалетом, а спіднє –трусами.

Ольга Фреймут переконана, що жінки з манерами повинні бути грамотними, освіченими та тактовними під час розмови. Вони засвідчують про свій інтелект культурою мови. 

Ведуча запевняє, що пані чітко формулюють свої бажання. Замість фрази "Чи можу я попросити дозволу показати мені он той очіпок" та "Вибачте, будь ласка, але я б хотіла пересісти подалі від сонця", вони кажуть "Дайте, будь ласка, очіпок" і "Я пересяду, бо сонце надто палюче".

Кейт Миддлтон показала, как правильно носить платье "в горох" (Фото)

Справжня панна рівно тримає спинку Оля Фреймут зауважила, що цього правила слід дотримуватися, "навіть якщо життєві клопоти буревієм зносять з ніг".