У Ігоря Завадського діагностували 4-ту стадію СНІДу

Автор
712
У Ігоря Завадського діагностували 4-ту стадію СНІДу

Скандальний акордеоніст, заслужений артист України Ігор Завадський, якого раніше звинувачували в насильстві й педофілії, хворий на четверту стадію СНІДу. Так, за словами музиканта, він уже приблизно тиждень перебуває в реанімації.

Про це Завадський написав на особистій сторінці у Фейсбук, попросивши про фінансову підтримку. Після всіх необхідних обстежень лікарі озвучили діагноз - СНІД.

"Я був у в'язниці. При надходженні брали тест на ВІЛ, двічі у кожного. І єдиний варіант, що випадково або спеціально мені ввели ВІЛ в СІЗО".

Лікарі почали лікування Завадського.

"Сім крапельниць на день з найсильнішим антибіотиками, купа таблеток і процедур. Вставати не можу взагалі. Навіть лежати тільки на спині виходить", - продовжив він. При цьому музикант уточнив, що цієї весни схуд на 10 кг.

Акордеоніст Ігор Завадський був засуджений Подільським райсудом Києва на 13 років позбавлення волі в липні 2013 року. Його адміністратор Андрій Бригида отримав 7 років в'язниці, а водій Андрій Бойко – 3 роки обмеження волі.

20 квітня 2016 року Апеляційний суд Києва скасував вирок Ігорю Завадському і направив справу до суду першої інстанції. 13 червня 2016 року Подільський районний суд Києва звільнив Завадського на поруки.

Зіркова акторка Галін Горг померла в переддень дня народження

За роки кар'єри музикант та педагог Ігор Завадський став переможцем щонайменше кількох міжнародних конкурсів і першим українським акордеоністом у Книзі рекордів України, куди був внесений як єдиний володар трьох "Золотих лір" (головних призів міжнародних конкурсів акордеоністів).