Переможниця "Холостяка" заінтригувала мережу образом у весільній сукні

Автор
Переможниця "Холостяка" заінтригувала мережу образом у весільній сукні

Після завершення 10 сезону проєкту "Холостяк" у переможниці Даші Ульянової не склалися стосунки з героєм Максимом Михайлюком, проте вона вже встигла закрутити новий роман. Дівчина не розсекречує свого бойфренда, але вже приміряла весільну сукню й заговорила про мабутнє одруження.

Навіть після завершення романтичного реаліті-шоу цікавість публіки до особистогожиття героїв "Холостяка" не вщухає. Переможниця 10 сезону гімнастка Даша Ульянова не знайшла кохання на проєкті, проте зараз перебуває у стосунках. Схоже, наміри в закоханих серйозні, адже дівчина вже приміряла весільну сукню, якою похизувалася в інстаграмі.

Переможниця "Холостяка" у весільній сукні

Даша Ульянова опублікувала фото в розкішному вбранні нареченої. На ній пишна весільна сукня з мереживним верхом та оголеними плечима, що підкреслювалаїї тендітність та стрункість. Ніжний образ з відвертим декольте вона приміряла в одному з весільних салонів Києва, до якого завітала з вишуканим макіяжем нюдових відтінків з акцентом на очі та укладкою з локонами.

Переможниця "Холостяка" не стала обмежуватися одним образом й показала, як виглядає у весільній сукні фасону "рибка". Сукня з напівпрозорим декольте вигідно облягала фігуру гімнастки, яка вже встигли підкорити своїми формами чоловічу аудиторію.

Даша Ульянова висловилась про весілля

Дівчина зізналася, що раніше не належала до числа тих дівчат, які здитинства мріяли вийти заміж. Вона не хотіла організовувати й пишне застілля з нагоди шлюбу, проте її позиція кардинально змінилась одразу після того, як вона приміряла весільні сукні.

"Знаєте, я не з тих дівчаток, які з самого дитинства мріяли вийти заміж, які вже з 10-ти років точно знають, яку сукню хочуть. У мене якось все простіше з цим було,і бенкет на весь світ ніколи не був в пріоритеті. Але! Варто хоч раз повестися на цю авантюру і приміряти тесаме весільне, як все – ти вже така вся дівчинка-дівчинка і не можеш відірватися від дзеркала і всієї цієї краси", –написала переможниця "Холостяка".

Повний список учасників шоу "Танці з зірками 2020"

Раніше Даша Ульянова зізналась, що має стосунки з чоловіком, який старший за неї на 20 років. Як переконує дівчина, різниця у віці не заважає їхньому роману, адже закохані на одній хвилі –не відчувають аніментальну різницю, ані фінансову й постійно жартують. Вона отримує від бойфренда дорогі подарунки й, можливо, саме він невдовзі вручить їй заповітну обручку й стане коханням всього життя.