Який вигляд має найбільш високооплачувана актриса за версією Forbes: пікантні фото

Автор
524
Який вигляд має найбільш високооплачувана актриса за версією Forbes: пікантні фото

Колумбійка Софія Вергара очолила щорічний рейтинг найбагатших актрис у світі за версією журналу Forbes.За 2020 рік актриса заробила 43 млн доларів, обігнавши Анджеліну Джолі, що розмістилася на другому рядку, на 7 млн.

Софія Вергара - відома американо-колумбійська кіноактриса, телеведуча і фотомодель. Популярність прийшла до неї завдяки участі в кращих американських телешоу і ролі в серіалі «Американська сімейка». Дівчина кілька разів потрапляла в номінації на отримання кінопремії «Золотий глобус».

Її фотографії не раз прикрашали сторінки найвідоміших глянцевих журналів, а її ім'я не раз фігурувала в рейтингах найкрасивіших дівчат планети.

В її Інстаграме можна побачити величезну кількість знімків Софії в купальнику, постерів з журналів, знімком з особистого архіву знаменитості, а також кадри зі зйомок різних шоу.

Гарячі фото Софії Вергара в нижній білизні і відвертих нарядах користуються великою популярністю у її шанувальників. Кількість передплатників зірки в Інстаграм вже наближається до 19 мільйонів.

Так, як Софія є суддею шоу "Америка шукає таланти", в її соцмережі можна побачити безліч знімків і відео, що стосуються проекту.

Регіна Тодоренко показала підрісшого сина від Влада Топалова

Відзначимо, що в 2010 році популярний глянець People присвоїв дівчині 50 місце в рейтингу «найсексуальніших жінок».