"Не бачилися цілу вічність": Ольга Сумська показала, кого випадково зустріла у поїзді (фото)

Читать на русском
Автор
884
Сумська показала себе та колег без макіяжу і гламуру
Сумська показала себе та колег без макіяжу і гламуру. Фото Скриншот из YouTube

Актриса поділилася з фанатами чарівним кадром з поїзда

Популярна українська актриса театру і кіно Ольга Сумська, яка нещодавно обурила мережу через відпочинок у санаторії, показала, кого зустріла під час поїздки у поїзді. Як виявилось, зірка подорожувала з колегами актрисами Дар’єю Петрожицькою та Вірою Кобзар.

Знімок артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На ньому три популярні українські актриси зображені у вагоні поїзда. Як відомо, зараз під час війни багато людей, зокрема й знаменитості, обирають пересуватися саме потягами Укрзалізниці. Отже, зустріти у вагоні зірку — нова реальність.

У поїзді, як то кажуть, усі рівні, тому Сумська, Петрожицька та Кобзар виглядають як звичайні люди — втомлені, без макіяжу та гламуру. Натомість із щирими посмішками на обличчях.

"Не бачилися цілу вічність... Стільки всього сталося. А тут зустрілися в поїзді. Мої прекрасні, @petrozhitskaya, @regulav, люблю і шаную!", — підписала знімок Ольга Сумська.

Українці в коментарях почали обговорювати нове фото на сторінці актриси:

  • Чудові.
  • Красуні.
  • Такі милі, звичайні, щасливі, домашні.
  • Красуні ж які.
  • Такі щасливі.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Ольга Сумська вшанувала пам’ять покійної матері, якій вже не виповниться 90 років. Актриса показала Ганну Іванівну у молоді роки.