МАУ організує додаткові рейси для повернення українців на батьківщину

Автор
757
МАУ організує додаткові рейси для повернення українців на батьківщину

Протягом двох діб МАУ здійснить рейси для евакуації громадян України із за кордону.

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) планує в найближчі дві доби виконати кілька додаткових регулярних рейсів для повернення в Україну громадян, які перебувають за кордоном.

"Наразі МАУ планує виконання протягом найближчих двох діб додаткових регулярних рейсів для вивезення громадян України", - повідомила прес-служба авіакомпанії в Facebook.

Як наголошується в прес-релізі, згідно із заявою президента України о 00: 00 17 березня в Україні закривається регулярне пасажирське авіасполучення. "Наші пасажири-співвітчизники, які перебувають за кордоном, повинні повернутися додому до цього терміну, скориставшись усіма можливими засобами транспортного сполучення. Громадяни України, а також іноземці, які мають право на постійне або тимчасове проживання в Україні, можуть повернутися в Україну рейсами "МАУ", які будуть виконуватися до кінця доби 16 березня", - нагадує авіакомпанія.

МАУ скасовує рейси у зв'язку з короновірусом

У "МАУ" наголошують, що авіакомпанія надасть максимальне сприяння співвітчизникам у поверненні додому.

"Ми візьмемо на борт стільки пасажирів, скільки крісел є в літаку. Для більшості рейсів буде здійснено компонування салону в повний економ-клас", - зазначається в повідомленні.

Чартерні рейси, заплановані на дати після 16 березня, будуть виконуватися за розкладом лише на повернення в Україну.

МАУ скасує близько 2000 весняних рейсів

"Громадянам України, які не встигнуть повернутися додому протягом 15-16 березня, потрібно звернутися в українські консульства за кордоном. За заявою президента України, влада організовуватиме спеціальні окремі нерегулярні рейси для повернення співгромадян додому. Ми, авіакомпанія "МАУ", запевняємо, що надаватимемо всіляку підтримку органам державної влади з повернення додому наших співгромадян", - наголошують в авіакомпанії.