Стрілянина з Калашнікова, ножі та викрутки: у Дніпрі сталася масова бійка (фото, відео)

Читать на русском
Автор
7701
Швидкі на місці НП
Швидкі на місці НП. Фото dp.informator.ua

На місце прибули понад 10 патрульних авто та швидкі.

Вночі у Дніпрі мешканців на Січеславській Набережній спочатку налякала стрілянина, а потім сирени швидких та поліції. Біля готелю "Дніпропетровськ" сталася бійка між двома компаніями молодих людей.

Про це повідомляє сайт "Інформатор".

Бійка почалася близько другої години ночі 20 листопада. Відкрили стрілянину з автомата Калашнікова у повітря. У хід йшли кулаки, викрутки та, як повідомляється, ножі.

Поліція Дніпро
Поліція прибула на місце бійки
Бійка в Дніпрі, рожок автомату та викрутка
Зброя на місці бійки
Бійка в Дніпрі
Місце бійки оточили правоохоронці

Конфлікт розпочався між двома компаніями у ресторані. Двоє хлопців із різних груп вийшли в туалет і там побилися — повідомляють у соцмережах. Один із них викликав на допомогу за одними даними друзів, за іншими батьків. На виході з ресторану почалася бійка та стрілянина.

Перестрілка та поножовщина у Дніпрі обійшлися без серйозних травм. Учасники відбулися забоями, порізами, синцями та саднами. Втихомирювати конфліктуючих прибули 11 авто поліції, допомогу постраждалим надали чотири бригади швидких.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Миколаєві з рушниці застрелили бізнесмена. Жінка, яка, за початковими даними, була з ним, розшукується як фігурантка розслідування.