У Дніпрі вантажівка знесла теплотрасу і протаранила балкон багатоповерхівки: момент потрапив на відео

Читать на русском
Автор
986
Для мешканців будинків навкруги ніч на 10 грудня принесла неприємні сюрпризи
Для мешканців будинків навкруги ніч на 10 грудня принесла неприємні сюрпризи. Фото Колаж "Телеграфу"

Після ДТП водій намагався втекти, але патрульні його оперативно затримали та склали протокол.

У Дніпрі на вулиці Гулі Корольової, 8 серед ночі мешканців розбурхала незвичайна аварія. Багатотонна вантажівка MAN спочатку знесла теплотрасу, а потім врізалася в будинок.

Відео події публікують регіональні телеграм-канали.

Як повідомляють очевидці, першою постраждав наземний трубопровід із гарячою водою. На розміщених кадрах видно, що з нього плескає вода, а вантажівка тим часом продовжує здавати назад. Зазначимо, що він втратив запчастину.

Увага – на відео ненормативна лексика.

Вантажівка знесла теплотрасу в Дніпрі

Свою руйнівну подорож заднім ходом вантажівка продовжила, зносячи по дорозі огорожу торгової точки і в результаті врізалася в балкон будинку. На цьому відео також є ненормативна лексика.

Вантажівка врізалася в балкон будинку в Дніпрі

Водія поліції вдалося зупинити на проспекті Слобожанському. Чоловік зміг повідомити, що причиною дивної поведінки стало те, що він забув удома зарядку.

У патрульній поліції Дніпра "Телеграфу" повідомили, що крім теплотраси, кіоску та балкона від вантажівки постраждали сходи та кондиціонер. Після затримання щодо водія склали протокол за порушення ПДР та втечу з місця аварії. У нього вилучили посвідчення водія. Також чоловік пройшов огляд на алкоголь у медзакладі, результат буде відомий за кілька днів.

Раніше "Телеграф" писав, що після ДТП у Черкасах водій намагався повіситись — він п’яним збив дівчинку на узбіччі дороги. Примітно, що до поліції ні він, ні родина постраждалої не звернулися.