На Дніпропетровщині ракета феєрверку прилетіла до квартири: фото наслідків

Читать на русском
Автор
1096
Феєрверк ледь не став причиною загоряння в багатоповерхівці
Феєрверк ледь не став причиною загоряння в багатоповерхівці. Фото Телеграф

У помешканні дивом не виникла пожежа

У місті Дніпропетровської області до однієї з квартир п'ятиповерхового будинку залетів феєрверк.

Як повідомляють на сторінці місцевого пабліка "Типовий Марганець" у соцмережі, інцидент в багатоповерховому будинку на 10-му кварталі у місті Марганець під час новорічної ночі.

Карта міста з поміткою, де сталася подія

Згідно з наявною інформацією, пускову ракету від феєрверка у своїй квартирі виявили жителі міста. За словами власників помешкання, предмет вони знайшли вже за кілька днів після святкування Нового року, адже на свято поїхали за місто, на дачу до друзів.

Вціліла деталь феєрверку, який знайшли власники квартири

У новорічну ніч ракета від салюту розбила склопакет на закритому вікні та влучила в стіну над телевізором. Після удару вона впала на ламінат, але на щастя він не загорівся.

Пробитий в результаті удару слопакет
Феєрверк пошкодив оздоблення стін та дивом не спричинив пожежу
Також в результаті інциденту в квартирі пошкоджено ламінат

Господарі квартири зазначають, що якби заряд потрапив трохи лівіше, на диван, пожежа була б неминуча і в Новому році родина залишилася б без житла.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Україні зареєстрували петицію, в якій авторка звертається до гаранта Володимира Зеленського з проханням категорично заборонити використання та продаж піротехніки на території країни, мотивуючи це тим, що шкоди від кількахвилинної забави зазвичай набагато більше, аніж радості.