П’ятеро вбитих і стільки ж поранених: у Дніпрі військовий з автомата розстріляв товаришів по службі і втік (фото та відео)

Читать на русском
Автор
8310
Військовий відкрив стрілянину в районі ПМЗ у місті Дніпро
Військовий відкрив стрілянину в районі ПМЗ у місті Дніпро. Фото dp.informator.ua

Востаннє злочинця бачили у районі ракетно-космічного коледжу.

У Дніпрі в ніч на четвер, 27 січня, в районі Південного машинобудівного заводу військовий з автомата АК-47 розстріляв своїх товаришів по службі і втік з місця злочину. На цей момент відомо як мінімум про 5 загиблих і таку ж кількість поранених.

Як повідомляє місцеве видання "Інформатор", інцидент стався близько 3:50 години ночі.

Попередньо відомо, що 20-річний солдат-строковик зайшов до збройової кімнати у частині та взяв звідти автомат АК-47 та патрони. Після цього військовий почав стріляти у своїх товаришів по службі. На момент стрілянини в караульному приміщенні знаходилося 22 солдати, з яких лише двом вдалося вибігти на вулицю і викликати поліцію і швидку.

За інформацією патрульних, під час стрілянини загинули щонайменше 5 людей. Місцевий Telegram-канал "Дніпро Оперативний" уточнив, що серед загиблих 4 чоловіків і 1 жінка. Ще 5 людей зазнали поранень.

Стрільба в Дніпрі на ЮМЗ 27.01 — військовий з автомата застрелив 5 осіб фото і відео
На місце події з’їхалося кілька патрулів поліції
Стрільба в Дніпрі на ЮМЗ 27.01 — військовий з автомата застрелив 5 осіб фото і відео
Також працювали карети швидкої допомоги

Фото: Платон Бережний, "Інформатор"

Військовому, який відкрив вогонь по товаришах по службі, вдалося втекти з місця злочину. У Дніпрі запровадили план "Сирена" та розшукують підозрюваного. Востаннє стрілка бачили на вулиці Макарова, 27 біля ракетно-космічного коледжу у камуфляжній формі. Злочинець може бути озброєний.

Стрільба в Дніпрі на ЮМЗ 27.01 — військовий з автомата застрелив 5 осіб фото і відео
Востаннє стрільця бачили на вулиці Макарова, 27

Раніше "Телеграф" повідомляв про розбійний напад на приватну власність в Індустріальному районі міста Дніпро. Злодії, що прийшли за чимось цінним, вчинили стрілянину, побачивши господаря ділянки.