Після ракетного удару під Дніпром пролунав новий вибух, загинув рятівник

Читать на русском
Автор
13775
Нафтобазу гасили 14 годин, перш ніж стався новий вибух
Нафтобазу гасили 14 годин, перш ніж стався новий вибух

Пожежники намагалися ліквідувати полум’я, один із них — ціною життя

Вранці в неділю, 19 червня, на нафтобазі під Дніпром, по якій напередодні було завдано ракетного удару, стався новий вибух, є жертва серед рятувальників.

З моменту удару бійці Держслужби України з надзвичайних ситуацій намагалися загасити пожежу, але вибухнув резервуар із паливом, повідомив керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Близько 9-ї ранку рятувальники вже 14-у годину намагалися загасити пожежу на нафтобазі, коли стався новий вибух, — внаслідок цього один пожежник героїчно загинув на місці, ще двоє госпіталізовано з опіками.

Оперативно про війну читайте у нашому Телеграмі

"Ця атака наробила багато біди — загалом постраждали 13 людей, у однієї людини забрала життя… Але як би вони по нам не стріляли — ми вистоїмо. Ми знищимо цю наволоч і відбудуємо все, чого вони посміли торкнутися", — пише Резніченко.

Нагадаємо, що ввечері 18 червня одразу три ракети вдарили по нафтобазі в Новомосковському районі Дніпропетровської області, — об’єкт був знищений і горів, для гасіння вогню задіяли десятки рятувальників та одиниць пожежної техніки.

Варто зауважити, що Новомосковський район знаходиться одразу на північний схід від Дніпра. Відстань від Новомосковська від Дніпра — лише кілька десятків кілометрів.

Новомосковський район Дніпро карта
Новомосковський район на карті Дніпропетровської області

Як повідомляв "Телеграф", вранці 19 червня росіяни намагалися завдати ракетного удару по Київщині.